mandag 4. oktober 2010

Sosialt treff for våre valper

Forrige mandag hadde vi treff på Dragvoll i Trondheim. Til stede var: Spiro, Chaos, Cola, Dino, Fenris og Ruby. Vi hadde en trivelig kveld med en kort gjennomgang av hva som skjer på utstilling og hvordan hunden bør vises. Det ble selvfølgelig utvekslet masse andre erfaringer også ;) Så flott å få møte våre valper og deres familier såpass ofte :) En herlig gjeng! :)
I kveld gikk turen til Verdal'n. Til stede var: Balder, Jøtul, Bart, Cleo og Fryd. Denne gangen inviterte Balders mor oss hjem,og stilte opp med kaffe og kake :) Da tomten deres er inngjerdet, fikk hundene løpe og leke i hagen etter at vi hadde tatt en liten gjennomgang av dagens tema. Det ble en liten konfrontasjon mellom Balder og Bart, men det gikk fort over, og alle de firbeinte storkosa seg ;) Jøtul løp som en villmann rundt på tomta og leika godt med alle.
Det ser ut til at vi skal fortsette med disse treffene ca hver annen måned, da oppmøtet er meget bra. Vi har behov for å prate sammen og utveksle erfaringer, og ikke minst, vi som oppdrettere koser oss med å få følge valpene våre og bli godt kjent med deres familier :D Vi er heldige som har så mange valper så nært ;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar