søndag 1. januar 2012

Godt nytt år!

Godt nytt år alle sammen! Dagen startet med verdens beste nyhet: Lykkestiens Bøyla (Trixi) som fikk diagnosen epilepsi for en tid tilbake, er nå symptomfri - helt frisk! Utrolig godt å høre. Lurer egentlig på hva som har skjedd - kanskje hun ikke hadde epilepsi allikevel? Eller har hun "vokst" det av seg? B-kullet fyller 3 år i dag - hipp, hipp hurra for Balder, Mira og Trixi!!!
Ellers holder jeg på å flytte hjemmesiden. Adressen vil bli den samme som før (www.lykkestien.no), men domenet flyttes til et annet web-hotell da den begynner å bli uoversiktlig (har behov for undermenyer osv.). Flyttingen vil skje i løpet av januar. Da vil denne bloggen også utgå - bloggen vil ligge under "Nyheter/Blogg" på den nye hjemmesiden. Inntil videre vil dere finne den her http://lykkekennel.oppdateringsfabrikken.no/ Har lagt inn planer for 2012 på siden "Aktiviteter". En del bilder mangler ennå, men vil komme etter hvert som jeg har tid ;)
Nå ser jeg frem imot Fryds løpetid og eventuelle Fryd/Bryn-valper til våren, og kurs med Dina i modul 1 spesialsøk på slutten av januar :D

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar