fredag 13. april 2012

Bedre og bedre dag for dag ;)

Det har vært en slitsom våkenatt igjen. Melkespreng, oppkast og smerter hos Fryd. Det virket som hun kastet opp på grunn av all vaskingen på valpen, hun fikk liksom noe i halsen og måtte brekke seg. Da kastet hun selvfølgelig opp tablettene, fikk smerter og var ikke så villig til å amme ;) Kl 03.00 i natt ga jeg henne en ny smertestillende og kun havresuppeblanding med vann i for å få i henne væske. Hun har ikke kastet opp etter det, melkesprengen er borte og alt er nå rolig i valpekassen :) Jeg har sovet 3 timer i formiddag, deretter gått en god tur med de andre hundene, og merker at energien kommer tilbake igjen. Livet er herlig! :D Det kommer snart nye bilder av lille Eik, men akkurat nå verner hun så godt om ham, og de har det så rolig i valpekassen at jeg ikke vil forstyrre ;)

Tok noen bilder av de i valpekassen ;)

2 kommentarer:

  1. Det er så spennende å følge dere, jeg tror det er mange som puster letta ut over at det går bedre. Nydelig navn på gutten :-). Han blir nok en helt spesiell kar :-)

    SvarSlett
  2. Ja det er mange som har fulgt oss, og mange som har hjulpet/støttet oss. Det er vi utrolig glad og takknemlige for - uten alles hjelp og støtte, hadde det kanskje ikke gått så bra ;) Det blir vanskelig å selge han her, det må bli til noen som or ikke så alt for langt unna, eller noen som har blogg/hjemmeside og oppdaterer ofte så vi får følge ham videre ;)He he, nei tiden får vise hvor han ender :)

    SvarSlett