torsdag 11. juli 2013

Eik på besøk

Eik og Tove har vært på besøk og hvilken sjarmør Eik er! Jeg kunne ikke drømme om at han var så vakker. En stolt, staselig herremann :) Han ble skikkelig dupert av jentene da han kom hit selvfølgelig, nytter ikke å komme med høy haleføring inn blandt mitt trekløver (i alle fall ikke hvis du er mann) ;) Da var det deilig å ha med suttekluten i bagasjen ;)
På søndag var det NKK-utstilling og Eik tok sitt tredje cert og sin tredje BIR på 3 utstillinger bare 14 mnd gammel :) Den lille gentlemannen sjarmerte alle rundt seg, til og med en dreven dommer som Marit Sunde. Like før vi gikk inn i ringen fikk vi høre at dommer hadde gått tom for blåsløyfer og måtte få påfyll, ikke uventet, og vi tenkte nok at dette kunne gå riktig så ille ;) Men Eik fikk som sagt ck, Cert og ble best i rasen med denne kritikken: "14 mnd trivelig ung hann med mange fine detaljer. Allerede et kraftig hode med godt uttrykk. Bra kropp og vinkler. Bra bevegelser bak, noe løs frem. Godt gemytt." Dagens kommentar fra dommer: Han er meget vakker, han må du ta godt vare på ;) En stolt bestemor ble nesten på gråten ;)

Fryd fikk Very Good men med en god kritikk: "3 1/2 år trivelig ung dame. Hyggelig type. Feminint hode og uttrykk. Fremskutt skulder. Meget kort brystben. Bra kropp, noe lang i lenden. Velmusklet bakpart. For dagen noe bløt pels. Beveger seg trang bak, noe løs fremme. Herlig temperament." Det som trakk ned til blå var hennes korte brystben???

Nok om det, Eik var en trivelig gutt å bli kjent med på nytt ;)
Vakkert hode :)

Herlige gutten ;)

En glad gutt ;)

Vakker farge :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar