torsdag 17. mai 2012

Besøk av Mona, Knut og Lana

I dag har Fryd og Eik for første gang fått besøk av en annen hund, boxeren Lana. Jeg blir stadig mer imponert over hvor stødig Fryd er. Hun tok imot de "med åpne armer", og Lana fikk gjerne hilse på Eik. Vel og merke var han innenfor innhegninga, og Fryd kontrollerte, men hun viste ingen tegn til stress og Eik og hun puslet med sitt. Når det kommer tisper hit på besøk "bruker" jeg Fryd som katalysator. Jeg slipper henne ut slik at hun får "godkjenne" mens de andre jentene står innenfor grinda på terassen. Det har faktisk aldri vært noe problem at det kommer andre tisper inn blandt våre når Fryd (sheriffen) godkjenner de først (og det gjør hun alltid). Jeg var litt betenkt i dag, i og med at hun har valp, så det litt an, men fant fort ut at dette kom til å gå bra - utrolig herlig jente - en FRYD! Selvfølgelig varslet hun når hun mente at Lana stirret for mye på bebisen (Lana var helt fortryllet av ham, og kunne ikke se seg mett;))
Eik var helt ellevill med alt virvaret som oppsto (Dina er jo ei bråkebøtte, så hun styrer og kjefter;)), han løp villmann mellom alle hundene på utsida, og ville mer enn gjerne oppfordre den store Lana til lek :) Lurer på om han får like mye selvtillit som Fryd? Stakkars Tove ;) Knut tok masse bilder. Her er et lite utvalg:
Må bare fortelle deg en hemmelighet, mamma ;)

og en til i det andre øret.

Disse to puslet uforstyrret med sitt ;)

Leker og koser seg

Lana prøver å finne ut av den rare hunde som ligger på ryggen, logrer og "viser tenner" ;) Cleo, selvfølgelig :)

Lana var overlykkelig da hun faktisk fikk låne alle hundenes yndlingsleke ;)

Det er så utrolig godt at kjære Lykke klarer å slappe godt av, til tross for at det er besøk og andre hunder her. Det hadde ikke gått for 1 - 2 år siden :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar