fredag 25. mai 2012

Mere besøk

Vi tar imot mere besøk og vi drar til andre steder ;) På onsdag hadde vi avtalt å møte en gjeng fra i Frosta Hundeklubb på klubbens treningsbane. Eik peip og ulte i bilen på vei nedover, men han hadde nettopp sovet ganske lenge og var ikke interessert i å være innestengt i bur ;) Han så ikke ut til å være redd. På hjemveien gikk det mye bedre, da sov han for det meste, men peip litt. Fryd var selvfølgelig med, og nøt godt av ekstra oppmerksomhet ;) Eik var litt forsiktig de, ja hva skal en si, 5 første sekundene på ukjent jord, men oppdagelsestrangen vant temmelig fort :)
Litt forsiktig med det samme
Fikk hilse på små ...
... og store ;)
Mamma måtte "tøyles" ;)
og det måtte Eik prøve å ta ansvar for ;)
En del av sosialiseringsgjengen

Etter en halv time, ble jeg så utrolig trett, men jeg tok en liten dupp, og så var jeg klar igjen ;)
I går fikk vi først besøk av vår gode nabo, Oddvar, med sine to hunder (pomeranian). Desverre glemte jeg å ta bilder :( Både Fryd og Eik syntes det var moro med besøk, Jeg er fortsatt imponert over Fryd som er så stødig når det kommer besøk, både av 2- og 4-beinte. Eik så litt forundret på disse "ulldottene" til å begynne med. De som snurrer og snurrer når de er glade :D Herlige hunder, Nicko og Puma :)

Dagene tilbringes på terassen
Deilig å sove ute sammen med mamma og Dina
Spesielt mamma og Cleo får gjennomgå i lek

På kvelden fikk vi besøk av Jøran, Kirsten, Jannicke og Kristina. selvfølgelig ble de også godt mottatt av både Fryd og de andre hundene som kunne nyte godt av litt ekstra oppmerksomhet ;)

Godt å sove i Kristinas fang for en sliten kropp
Dina nyter godt av besøket og ekstra oppmerksomhet ;)



Jøran har også et herlig fang, og gode fingre å bite i  :)




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar