tirsdag 5. juni 2012

Eik 8 uker og flytter til nytt hjem ;)

I dag har vi tilbragt mange timer på Stjørdalen. Tove skulle egentlig komme kl 12.00 med fly for å hente Eik og returnere igjen kl 17.30. Dessverre var det noe galt med flyet slik at Tove måtte vente i nesten 4 timer i Bodø, og ankom Værnes kl 16.00. Vi benyttet ventetiden til mere sosialisering, Eik, mamma Fryd, Cola, Stian og jeg. Det ble litt stress ved overlevering på grunn av lang kø i sikkerhetskontrollen, men Tove rakk å hilse på Fryd og Eik før vi måtte storme inn og stille oss i kø. Kontrakten ble skrevet i sikkerhetskøen ;) Fikk en trivelig melding fra Tove da de hadde ankommet hjemme igjen: Da er vi vel hjemme, flyturen gikk veldig bra, han sov hele veien :) Han har fått hilse på alle hundene og spist litt. Vom og hundemat var godt det :) Han tar alt med knusende ro, flinke gutten, og vi har lekt litt :)
Så utrolig godt å høre at alt har gått bra :D Fryd tar det også veldig bra, hun leter litt og kikker spørrende på meg, men hun har også sovet og kosa seg :)
Her er noen bilder fra ventetiden i dag:





Den papirbiten var litt "skummel" til å begynne med ...
... men han overvant "frykten" temmelig fort ;)


2 kommentarer:

  1. Det var så utrolig kjedelig at flyet ble så forferdelig forsinket. Hadde sett frem til å bruke de fire timene med dere og ikke i Bodø :(

    SvarSlett
  2. Ja det var veldig synd, men det går ikke helt som planlagt i disse streiketider. Koselig å møte deg i alle fall, og lykke til med lille gode Eikegutten ;)

    SvarSlett