torsdag 14. juni 2012

Spesialsøk Lykke og Dina

Har trent godbitspor med Lykke og Dina i dag

Dina: Spornøye, men litt for ivrig i starten, hoppet over første godbit-depot, ikke noe problem ved overgang til grus. Må ta ned farten/iveren i starten. Litt interessert i å undersøke "sideveier" på sporet, men kom fort tilbake igjen. Må fortsette å trene med godbiter (tett) for å få henne til å holde seg i sporet. Dina er overhodet ikke interessert i å leke i en sånn setting. Når det sies: Jeg har ikke vært flink til å "leke opp" de eldste hundene. Må ta meg sammen og bruke mye tid på lek i alle settinger!

Lykke:
Spornøye, stusset ved overgang fra gress til grus og prøvde å dra seg bort til gresset ved siden av sporet. Litt problemer på slutten da hun fikk teften av det depoet Dina hoppet over. Prøver å leke på slutten, men det virker som settingen gjør at hun heller ønsker å gå mer spor. Leker godt når vi har avsluttet sporet og har flyttet oss litt. Må prøve å finne en god måte å avslutte sporet på slik at hun skjønner at jobben er over og vi kan leke. Det virker som hun liker bedre å jobbe enn å leke :) Må også jobbe med overganger i underlag.

Eik: Fikk mail fra NKK om at registreringen er i orden, og at stamtavle blir sendt ut i neste uke. Fikk også resultatet på dna-testen for PLL: Bærer. Det innebærer ikke annet enn at en ikke skal parre med annen bærer. Vi hadde forventet det i og med at pappa Bryn er bærer ;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar