mandag 24. september 2012

Kenneltreff/trening

Vi har kommet i gang med treff igjen etter sommeren - bedre sent enn aldri ;) Sist lørdag hadde vi en super dag på Stjørdal sammen med gode venner og flotte valpekjøpere :) Værgudene var virkelig med oss, strålende sol hele dagen!

Til stede var:
Spiro og Line
Ludde, Doffen, Geir og Berit
Lana, Oliver og Mona
Ruby, Cleo og meg ;)

Ruby hadde fått på seg den nystrikka genseren for anledningen og det var visst deilig for en som sliter med lite pels ;)
Nydelige dronninga vår :)

Vi trente en del på brett (spesialsøk) med både te og ID-lukt. Lana og Spiro har også gått modul 1 i spesialsøk. Spiro fikk prøve seg på et ID-spor, noe han løste bra.  Det gikk litt trådt i starten, men avslutningen var meget god :) Ellers fikk han vist frem mange av triksene sine ;) Lana trente både lydighet, spesialsøk og litt feltsøk. Ludde og Doffen fikk prøve seg på brett for første gang. Øvelsene ble ikke optimale da vi måtte ligge på bakken og godbitene var "lett synlige". Begge gutta var derfor mest opptatt av å følge med hånda vår som hentet godbiter, samt at det blir en del forstyrrelser når vi holder på ute, men vi fikk til markering og perfekt belønning på begge to ;) Neste gang går det nok mye bedre - flinke gutter! Både Ruby og Cleo fikk prøvd seg på brettet, Cleo også med ID-lukt, noe hun løste meget bra! De hadde jo prøvd det noen ganger før og visste hva det gikk ut på. Ruby fikk i tillegg en liten lydighetsoppfrisking :) Både Ruby og Cleo elsker å trene og jobber skikkelig godt :D

Det ble ytret ønske om hyppigere treningssamlinger, og jeg prøver å få kabalen til å gå opp ;) Hadde vært trivelig å treffe de oftere, både venner og valpekjøpere. Det er ikke alle oppdrettere som er så heldige som oss ;) Noen av våre valper bor dessverre litt lengre unna og har ikke muligheten til å delta, men vi "prates" så ofte de orker ;)

Lørdag hadde treningsgruppa "Spesialsøk" i Frosta Hundeklubb samling. Til stede var Venke med Puma, Anne-Grethe med Brutus og jeg med Dina og Lykke. 3 - 4 lærerike timer nede på Holmberget der vi prøvde oss både på brett og gikk ID-spor. Dina og Lykke har gått en del spor tidligere og løste denne gangen sporene helt utmerket. De ble lagt i gress med overgang til grus. Brutus og Puma gikk ID-spor for første gang, og det gikk meget bra! :D Håper mange vil benytte seg av disse samlingene våre på lørdager fremover.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar